top of page

Om oss

Camp Medevi är ett klassiskt sommarläger med plats för upp till 50 barn i åldern 11-14 år (födda 2010-2013) med boende i Medevi Brunns historiska miljöer utanför Motala.

Under säsongen 2024 erbjuds en lägervecka (v 26) mellan söndagen den 23 juni till söndagen den 30 juni. 

 

Lägrets verksamhet drivs av Hannes Krosse och arrangeras av Camp Medevi AB som ägs av familjen Ohlson på Mårsätters gård strax norr om Medevi Brunn. Barnen Fredrika och Oskar är ledare och Andreas satt tidigare i styrelsen för Medevi Brunn AB och Emma är verksamhetschef.  

 

Lägret tar sin utgångspunkt i momenten glädje till rörelse och viljan till äventyr med målsättningen att utmana, uppleva och utveckla. Vår starka övertygelse är att med rätt förutsättningar kan alla hitta oanade drivkrafter hos sig själv. Vår målsättning är att varje barn ska komma hem och vara stolt över vad de åstadkommit. 

 

Under veckan kommer barnen bada i Vättern, klättra klättervägg, skjuta pilbåge- och luftgevär, sova under bar himmel, bygga kojor, sjunga vid lägereld, kuddkrig och mycket annat som tillhör ett klassiskt sommarläger. Camp Medevi fokuserar på att skapa upplevelser och sporrande utmaningar som gör att varje person kan nå nya nivåer i sin egen utveckling. Naturligtvis kommer det att finnas många historiska inslag i mycket av det vi gör för att återspegla berättelserna om vad som inträffat på den plats vi befinner oss på. 

 

Alla barn sover fyra och fyra tillsammans med utvalda ledare i det s k Bondkastellet på Medevi Brunn. Alla måltider äts i Värdshuset och tillagas av ordinarie krögare på anläggningen. 

 

Lägret leds av Hannes Krosse (f 1988) med mer än 15 års erfarenhet från lägerverksamhet i Sverige och utomlands. Vid hans sida finns ytterligare ett stort antal ledare med tidigare erfarenhet från läger- och idrottsverksamhet som Sports Camp, Wild Camp, Lundsbergs skola och inte minst konfirmationslägret på Medevi Brunn. 

 

Camp Medevi har en olycksfallsförsäkring hos Länsförsäkringar. En gruppförsäkring som är särskilt framtagen att passa lägerverksamhet. 

 

Varmt välkomna till ett klassiskt sommaräventyr på Medevi Brunn. 

/Lägerledningen 

bottom of page